Immortals - Nemuritorii: Razboiul zeilor

Immortals - Nemuritorii: Razboiul zeilor
Gen Film: Actiune
Un film realizat de regizorul Tarsem Singh, avand o perioada de desfasurare de 110 minute. Filmul este unul foarte bine structurat, unde predomina efectele speciale si desigur actiunea.
Dupa mult timp ce zeii au reusit sa inchida toti Titanii intr-un munte, a aparut  Hyperion un rege care dorea sa cucereasca lumea. Dupa ce strange o armata de soldati mutilati de catre el, ca semn al supunerii. Hyperion ii omoara mama lui Tezeu, iar pe el il face sclav pentru a-l pune la minarit.
Cu toate acesta Tezeu este ajutat de catre patru fete care puteau vedea in viitor sa scape de sub stapanirea regelui. Acesta trece prin multe peripeti pentru a ajunge sa ia arcul faurit chear de Hercule. Tezeu se lupta cu omul-taur pentru a pune mana pe arc. Insa acesta dupa ce il recupereaza, il pierde deoarece garzile lui Hyperion il incercuiesc si doresc sa ii omoare, insa atunci doi zei intervin in lupta distrugand toata armata.
Vazand ca Tezeu este protejat de zei acesta se duce cu arcul lui Hercule in muntele unde erau prinsi Titanii si rupe lacatul care nu ii lasa sa iasa. Decat tatal zeilor impreuna cu fica sa mai scapa din acel macel ai Titaniilor. Dupa ce Tezeu il infrange pe Hyperion intr-o lupta corp la corp acesta devine zeu salvand intreaga Grecie. Insa batalia nu s-a oprit aici, chiar daca pe pamant nu se mai dau lupte sangeroase, ei bine in cer se dau lupte intre Zei si titani, care incearca cu greu sa ii combata.
Acest film este dedicat persoanelor care iubesc actiunea, efectele speciale si desigur multe secvente sangeroase. Un film care se aseamana foarte mult cu predecesorul 300 spartani.
Trailer Immortals - Nemuritorii: Razboiul zeilor:

No comments:

Post a Comment