Upside Down (2012) - Intre doua lumi diferite

Upside Down (2012) - Intre doua lumi diferite
Gen Film: Dragoste
Un nou film aparaut pe data de 02.11.2012, avand ca regizor pe Juan Diego Solans, iar ca protagonisti(personaje principale) pe Jim Sturgess si Kirsten Dunst.
Dupa cum spune si in titlul filmului, este vorba de doua lumi diferite din punct de vedere gravitational si categoria sociala(cei bogati si cei saraci).
In film este vorba despre un baiat sarac si modest din tara de jos pe nume Adam care iubea o fata din tara de sus. Insa nu doar gravitatia se opunea relatiei lui Adam cu Eden, ci si autoritatile, deoarece nu doreau ca nici un sarac sa patrunda intr-o lume plina de bogati.
Prima intalnire a lui Adam cu Eden a fost atunci cand sa urcat pana in varful unui munte unde a intalnit-o si i-a putut vorbi, insa dupa ceva timp nu au mai putut vorbii datorita celor care se opuneau. Asadar Adam a renuntat si a reinceput sa isi traiasca viata in saracie, fara sa aive pe cineva drag.
Insa intr-o zi Adam, uitandu-se la televizor o vede din nou pe Eden revenindu-i din nou iubirea nestapanita. Asadar acesta pleaca din nou in cautarea ei, cu gandul ca nimeni si nimic nu il va opri, nici macar gravitatia. Credeti ca va reusi? Ei bine uitati-va la film pentru a afla!
Trailer film Upside Down (2012) - Intre doua lumi diferite:

No comments:

Post a Comment