Curlye Sue (1991) - Film de comedi

Curlye Sue (1991) - Film de comedie
Gen Film: Comedie - Familie
Un film ce impleteste comedia cu iubirea, realizat de catre regizorul John Hughes, avand ca personaje principale pe James Belushi, Kelly Lynch si Alisan Porter.
Sue este o fetita orfana ingrijita de un om al strazii numit Bill Dancer care era defapt un escroc. Punand in practica un nou plan, pentru a intra intr-o casa plina de obiecte de valoare si ca sa doarma intr-un pat, ca orice om normal, Bill sare in fata unei masini prefacandu-se ca este ranit, astfel avocata Grey Ellison devine victima celor doi.
Ea il ia pe Bill il duce in camera prietenului ei pentru a-si reveni de la accident iar pe Sue o rasfata, zicandu-i ca este fica ei. Prietenul lui Grey incercand sa ii dea pe cei doi afara se despart, astfel Bill avand o sansa de a se indragosti de Grey, si ea la randul ei de Bill. Dupa mai multe probleme cauzate Bill ajunge la puscarie deoarece este denuntat de prietenul lui Grey, iar cautiunea ii este platita de catre Grey, iar Sue find trimisa la un centru de orfelinat unde i se aplica tratamente agresive.
Trailer film Curlye Sue - Film de comedie:



No comments:

Post a Comment