Top 5 Filme asemanatoare cu 300 spartani


Top filme de actiune asemanatoare cu filmul 300 Spartani:

1. 300 Ascensiunea unui imperiu (2014)
Dupa colosoala confruntare de la Termopile in care Leonidas moare pe campul de lupta alaturi de camarazii sai, dupa ce infruntasera peste 1000 de persani si creaturile lor hidoase. Xerxes incearca sa il opreasca pe Themistokles care doreste sa unifice toate teritorile grecesti.

2. 300 Batalia de la Termopile (2006)
Leonidas impreuna cu cei 300 spartani pleaca la lupta impotriva lui Xerxes, cel care dorea sa fie stapanul intregii lumi, numindu-se zeu. Armata de razboinici a lui Leonidas este depasita, dar acestia reusesc sa le tina piept datorita unei strategii bine pusa la punct, chiar daca acestia erau 300 iar persanii 1000. Leonidas impreuna cu camarazii sai lupta pana la moarte, dand dovada de un curaj remarcabil.

3. Immortals - Furia titanilor (2012)
A trecut aproape un deceniu de la infrangerea eroica a monstruosului Kraken, iar Perseu incearca sa duca o viata linistita de pescar si sa fie un tata ideal pentru fiul său Helius. Intre timp o lupta pentru suprematie se dezlantuie intre zei si titani, după ce ultimii, condusi de liderul lor, Kronos, se elibereaza din adancurile infernului. Cand Hades si Ares incearcă sa-l detroneze pe Zeus cu ajutorul lui Kronos, Perseu nu-si mai poate ignora adevarata chemare, aceea de a face din nou ordine in Olimp

4. Immortals - Nemuritorii razboiul zeilor (2011)
Dupa mult timp ce zeii au reusit sa inchida toti Titanii intr-un munte, a aparut  Hyperion un rege care dorea sa cucereasca lumea. Dupa ce strange o armata de soldati mutilati de catre el, ca semn al supunerii. Hyperion ii omoara mama lui Tezeu, iar pe el il face sclav pentru a-l pune la minerit. Tezeu o sa fie ajutat de catre zei pentru a-l putea invinge pe Hyperion.

5. Gladiatorul (2000)
Marele general roman Maximus era de neanvins, avand un curaj neobijnuit, acesta fiind motivul pentru care imparatul Marcus Aurelius dorea sa il aive descendent la tron, nu pe fiul sau Commodus care era fricos si trisor in lupte. Commodus isi asasineaza tatal inainte sa il declare pe Maximus rege, iar mai apoi da ordin sa ii fie omorata familia.

1 comment: