Instalatie de incalzire prin pardoseala si parchet


Sistemul de incalzire prin pardoseala si  parchet este un nou mod de a-ti incalzi casa intr-un mod cat mai econom. Datorita raspandirii prin intreaga pardosea instalatia va distribui o caldura uniforma creandu-va un confort termic ideal.
Acest tip de instalatii de incalzire rezolva problemele majore legate de consumul energetic si in ciuda faptului ca functioneaza pe baza de electricitate, veti fi surprinsi sa constatati ca factura la curent nu va inregistra majorari substantiale. Cheltuielile sunt mult reduse, datorita temperaturii scazute la care functioneaza, de maxim 30 grade Celsius, inferioara unor sisteme clasice de incalzire.
Va scuteste de emisiile poluante (gaz, praf, cenusa) si in plus, nu necesita prezenta gaurilor de aerisire sau a hornurilor, putand fi montate fara sa fie nevoie de lucrari suplimentare in planul de constructie. Sistemul de incalzire in pardoseala este ideal in spatiile in care nu se pot aduce modificari structurii deja construite.
O data finalizata instalatia, nu exista pericolele scaparilor de gaz, de scurtcircuitare sau de aparitie a unor defectiuni la functionarea acesteia. Prin urmare, nu mai necesita lucrari de intretinere, fiind recomandate doar verificari periodice inainte de punerea in functiune.

Fiind localizat sub pardoseala, fara elemente la vedere ca si in cazul instalatiilor mai vechi, sistemul de incalzire in pardoseala nu este afectat si nici nu afecteaza estetica dispunerii pieselor de mobilier.

Cum se pune instalatia de incalzire prin pardoseala si parchet?
- urmareste clipul de mai jos pentru a invata cum sa iti pui singur instalatia -

No comments:

Post a Comment