The Day After Tomorrow(2004) / Unde voi fi poimaine?

The Day After Tomorrow(2004) / Unde voi fi poimaine?
Gen Film: Actiune - Apocalipsa
Un film de actiune, avand ca regizor pe Roland Emmerich, iar ca protagonisti pe: Dennis Quaid, Jake Gyllenhaal, Emmy Rossum, Sela Ward, Dash Mihok . Un film captivant care prezinta un posibil sfarsit al lumii, din cauza schimbarii climei de pe Terra.
In The Day After Tomorrow, ni-l prezinta pe Jack Hall, un metereolog care studiaza schimbarea climei de cativa anii. El facand cateva schite isi da seama ca aceasta schimbare se va intampla in urmatoarele zile.
Jack Hall, asista la desprinderea a unei calote glaciare din Antartica. Dupa cateva ore, de la desprinderea ei apar mai multe fenomene ciudate: in Tokyo are loc o ploaie cu grindina, cu bucati de gheata cat o minge de fotbal; in Los Angeles se creaza mai multe tornade astfel facand bucati intregul oras. In tot acest timp Jack Hall incerca sa ii convinga pe cei ce reprezentau guvernul ca trebuie sa evacueze intreaga populatie catre SUD. Guvernatorul nu este de acord cu Jack, insa dupa ce s-a mai inrautatit vremea Jack Hall ia legatura cu presedintele care este de acord sa evacueze intreaga populatie spre SUD, pentru a rezista apocalipsei.
In tot acest timp New York era bombardat de inundatii, iar fiul sau Sam in varsta de 17 anii este blocat intr-o biblioteca. Acesta reuseste sa ia legatura cu tatal sau care ii spune sa ramana in  biblioteca, deoarece va veni sa il salveze, si sub nici o forma sa nu iasa afara, ba mai mult sa gaseasca o solutie de a se incalzii. Sam le spune si celorlalti refugiati sa ramana in biblioteca deoarece va veni tatal sau sa ii salveze, acestia nu il asculta iar ei mor rand pe rand afara in frig indreptandu-se catre SUD.
Trailer film The Day After Tomorrow:

No comments:

Post a Comment